Folligraft nedir? Folligraft Fiyatları

Folligraft saçlandırma sistemi nedir?


Folligraft saçlandırma sistemi kendi doğal saçlarınız ile birebir aynı doğallıkta ve görünümde, kendi saçlarınızdan ayırt edilebilmesi imkânsız olan %100 gerçek insan saçları ile kendi saçlarınıza en yakın görünümü sağlayan saçlandırma sisteminin adıdır. “Folligraft saçlandırma sistemi “Amerika’da kullanılan en son teknolojiler ile hazırlanan bir saç sistemleridir. Folligraft saçlandırma sistemi  özellikle kemoterapi tedavisi gören bay ve bayanlarda, alopesi “alopecia areata” gibi sebeplerle saç dökülmesi yaşayan kişilere tavsiye edilen mükemmel doğallıkta bir saçlandırma çözümüdür.


Uzun yıllardır kullanılan peruklar ve saç protezleri ile kıyaslama yapıldığında “Folligraft saçlandırma sistemi ” doğallığı ve kullanım rahatlığı ile ön plana çıkarak bütün saçlandırma sistemlerin çok üstündedir.

Folligraft saçlandırma sistemi orijinal saçlarından daha fazlasına sahip olmak isteyen, saçları ile sürekli sorun yaşayıp mutsuz olanlar ve başarısız saç ekimi deneyimleri olan kişilere hitap eden hiç bir cerrahi müdahaleye gerek duyulmaksızın doğal,  %100 gerçek insan saçlarından ve elde düğümleme tekniği ile hazırlanan A+ saçlandırma sistemi arayanlar için Folligraft saçlandırma sistemi  en doğru çözümdür. Folligraft saçlandırma sistemi aktif bir sosyal hayatı olan kişiler ve sosyal etkinliklerinde sauna, havuz, buhar banyosu ya da yüksek performans gerektiren sporlar, deniz, gibi ıslak aktivitelerde bile rakipsiz son derecede dayanıklı ve doğal bir görüntüye sahip olan Folligraft saçlandırma sistemi saçsızlık sorunlarına mükemmel çözüm sunabilmektedir.

Genetik saç dökülmesi, saç hastalıkları, kemoterapi gibi sebeplerden ötürü saç kaybı yaşayan kişilerin sorunlarına bir çok çözüm alternatifleri bulunmaktadır. Saçları dökülen kişilerde çoğunun saç sistemi uygulatırken nelere dikkat etmeleri ve ne yapmaları gerektiği konusunda gerçek anlamda hiç bir fikirleri yoktur. Kendisi için en doğru saçlandırma sisteminin seçimi sırasında saçlandırma sistemleri hakkında tecrübeli ve profesyonel bir saç uzmanından destek alınması ve saçlandırma sistemleri hakkında titizlikle araştırma yapılmalıdır.

Daha detaylı bilgi için www.novahair.com.tr 'den destek alabilirsiniz

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Folligraft Fiyatları?

Protez saç modelleri