Protez saç modelleri

Protez saç modelleri



Protez saç modelleri oluşturulurken pek çok saç bakım malzemesi kullanılabilir. Ancak çok dikkatli olunmalıdır çünkü protez saç yapısının korunması ve daha da önemlisi eğer kişinin kafa kısmında sahip olduğu doğal saç kökleri varsa, yine bu kısımların korunması gerekmektedir. Bu nedenle bakım malzemeleri tercih ederken içeriklerinin kontrol edilmesi yada doğrudan bakım merkezine ilgili ürün hakkında danışılması daha sağlıklı olacaktır. Öte yandan bir saç protezi için modelin oluşturulması süreci erkek veya bayan olmasına göre farklılık göstermektedir. Çünkü burada hem bayanların hem de erkeklerin tercih edebileceği ortak saç modelleri kısıtlıdır. Dolayısıyla her iki kategoriyi ayrıca ele alarak, saç protezinde oluşturulabilecek modelleri ele almalıyız.

Kadınlar gün boyunca bulundukları mekan, sosyal yada çalışma ortamlarına uygun bir tarzı benimsemek ister. Dolayısıyla uygun bir tarzın sağlanmasında en önemli iki görsel kriter olan doğru giyinme ile birlikte doğru saç modelinin uygulanması, kişiyi kimi zaman 5-10 yaş daha genç gösterebileceği gibi aynı zamanda daha uygun bir tarz ortaya çıkarılır. Bu nedenle saçlar önemlidir çünkü saçın alacağı her bir model sizi ve duruşunuzu en iyi bir şekilde yansıtır. Bu duruşu protez saçlarla da sergilemek son derece mümkündür. Sadece bakım sürecinde her türlü bakım ve model işlemini uygulayabileceğinizi, ek olarak kesme ve boyama işlemleri ile saç modelinizi ortaya çıkarabileceğinizi unutmayın. Kadın protez saç modelleri tamamen doğal ve güzel görünmelidir.


Çoğu zaman erkek modellerinin doğal saçlarda da olduğu gibi bir kaç küçük düzenleme ile oluşturulması mümkündür. Bu aşamada ise ilgili protez yapısının ne kadar şekil almaya müsait bir yapıda olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. Kişi eliyle saçına dokunduğunda doğallığı hissetmeli ve şeklini verebilmelidir. Erkek saç modelleri aslında aralarında büyük farklılıklar bulunmayan ve genel olarak kısa olarak tabir edilen modelleri esas alır. Dolayısıyla basit düzenleme ve bakım süreçlerini kapsar. Kişi yaşı, duruşu, tarzına göre uygun bir modeli benimseyebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Folligraft Fiyatları?

Folligraft nedir? Folligraft Fiyatları